BURDUR / MERKEZ - Kışla Ortaokulu

Mrt

Çanakkale, vatan sevgisinin, birlik ve beraberliğin ne denli büyük zaferlere yol açabileceğinin kanıtıdır. Bu büyük zaferin yıl dönümünde, aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla okulumuzda Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları gerçekleşmiştir. Katılım sağlayan Gazilerimize ve Şehit yakınımıza çok teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü okulumuzda kutlandı.

Şbt

2023- 2024 YILI BURDUR İLİ JUDO KÜÇÜKLER KIZ MAHALLİ MUSABAKALARINDA BİRİNCİ OLAN ÖĞRENCİMİZ  YÜKSELNUR ÖZCAN'I TEBRİK EDER, BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

Şbt

Sayın Valimiz Türker ÖKSÜZ katılımlarıyla karne törenimiz gerçekleşmiştir.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda kitap okuma etkinliği yapılmıştır.

Kas

Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen 11. Kitap Fuarına ziyaretimiz gerçekleşmiştir.

Kas

"Dünyada öğretmenlik gibi hiçbir meslek yok ki sadece bir saatlik bir dersle bile bir insanın kaderini etkileyebilsin öğretmenlik yapmayı aşıp ‘öğretmen olmak’ gerekir... Öğretmen olmak bir ayrıcalıktır.”
 Doğan CÜCELOĞLU, Öğretmen Olmak

Kas

BESTE Porjesi kapsamında Okulumuz Öğretmenlerinin motivasyonlarını arttırmak amacıyla okulumuzda kahvaltı organize edilmiştir.

Kas

Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile ögrencilerin dilimizin zenginliklerini tanıması , kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

"Bir fidan, bir nefes."

Okulumuzda, ÇEDES Projesi (Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum)kapsamında; Sevgi kök değeri ele alınarak, "Doğa Sevgisi" konusu işlenmiş, projedeki gönüllü öğrencilerimizle birlikte okulumuz bahçesine fidan dikimi yapılmıştır. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.