BURDUR / MERKEZ - Kışla Ortaokulu

Kas

Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile ögrencilerin dilimizin zenginliklerini tanıması , kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

"Bir fidan, bir nefes."

Okulumuzda, ÇEDES Projesi (Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum)kapsamında; Sevgi kök değeri ele alınarak, "Doğa Sevgisi" konusu işlenmiş, projedeki gönüllü öğrencilerimizle birlikte okulumuz bahçesine fidan dikimi yapılmıştır. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Kas

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır". M. Kemal Atatürk

2023 EKİM-2024 EKİM DÖNEMİ KIŞLA ORTAOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ TAHMİNİ BİLANÇOSU

Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi 29 Ekim Çalışması

Eyl

Mevlid-i Nebi, Hz. Muhammed'in doğumunun sene-i devriyesidir. Her yıl Rebiülevvel ayının 12. gecesi kutlanan Mevlid Kandili'nin ertesi günü başlayan hafta, Mevlid-i Nebi Haftası olarak adlandırılır.

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Sabiha AKKAŞ ve  7A sınıfı öğrencilerimiz ile pano çalışmasıni gerçekleştirdiler.